Klantbeoordelingen

Wij van Excellent Meat vinden het belangrijk om jouw mening te horen. Of dit nu een goede of minder goede review is maakt niet uit. Wij lezen al onze reviews om altijd de beste kwaliteit en service te leveren!
Trustpilot reviews

Fantastische kwaliteit vlees en ook nog…

Fantastische kwaliteit vlees en ook nog een goede en snelle service. Netjes verpakt. Ik heb vaker besteld en blijf dit ook doen.

Nancy

5/5

Geweldig vlees

Geweldig vlees! Super mals en sappig en de kruidenmix maakt het helemaal af. Goede levering en heel vriendelijke service. Absolute aanrader!

G B

5/5

Snelle service

Snelle service.
Goede kwaliteit.

W. Besems

5/5

Een picanha, ossenhaas en vavette…

Een picanha ,ossenhaas en Bavette besteld.
Super snel binnen in 1werkdag zoals beloofd, werden goed op de hoogte van onze bestelling gehouden. Fantastisch geregeld! Makkelijke site wat een goed overzicht geeft met heerlijke producten. Het vlees is van hoge kwaliteit en super mals. Ik ga hier zeker vaker bestellen! Bedankt.

A. van Hees

5/5

Het beste vlees en de beste service!

We hebben nu al voor de tweede keer bij u besteld.
We zijn erg blij met de kwaliteit van het vlees en ook de service kon niet beter.
We zullen u zeker verder aanbevelen en dit zal niet de laatste keer zijn dat we bij u gekocht hebben.
Met vriendelijke groeten
Han en Dagmar Rodijk

H. Rodijk

5/5

Overheerlijke picanha

Dit keer eens de Picanha besteld. Erg betrokken en sociale eigenaar. Het bestelde vlees werd netjes op de afgesproken plek en tijd geleverd. En manman wat heeft het gesmaakt, deze is zeker voor herhaling vatbaar. Desgewenst zijn bereidingswijzen te verkrijgen via de site.

Wij gaan hier zekerweten nog veel vaker bestellen!

J. Karg
5/5

Heel goed vlees

Heel goed vlees, met info over de oorsprong van waar het vlees vandaan komt. Op een hele leuke manier gedaan.
Ook nog eens lekkere eigen gemaakte kruiden.

Hierbij kun je ook verschillende soorten rookhout gebruiken waar ook advies over gegeven wordt welke het beste past bij welk stukje vlees.

Echt een aanrader!!!

S. Gooshouwer

5/5

ExcellentMeat verdient een excellente waardering.

Afwikkeling op de website verloopt heel goed, betaling afhandelen verloopt goed.
Op de bezorgdag had het bedrijf dat dit voor zijn rekening neemt geen capaciteit. Ik werd hiervan per email op de hoogte gesteld door de leverancier.
Enige tijd na die email ontving ik een nieuw bericht dat de bestelling toch die dag plaats zou vinden door de leverancier zelf.
Op de aangegeven tijd stond de eigenaar van EcellentMeat zelf voor de deur met mijn bestelling, hij had er een uur voor in de auto gezeten. Hij gaf een goede uitleg over de behandeling van de zending en het bestelde vlees is van topkwaliteit.
Conclusie: een grandioze afhandeling van de bestelling.

C. Roon

5/5

Heerlijke iberico ribfingers

Heerlijke iberico ribfingers gegeten. Alleen met peper en zout en n stukje appelhout voor het roken. Zalig. (Net zoals jullie andere vlees wat ik tot nu toe heb gekocht)
Snel weer.
Dank voor de goede service.

R. Zoef

5/5

Topkwaliteit

Voor de 3x besteld. Deze keer spareribs en wat waren die weer lekker mals! Ik blijf me continu verbazen over de kwaliteit. Op en top, elke keer weer!

D. Kardienaal

5/5

Aanrader!

Erg mooi en lekker vlees! Dankzij de uitleg ook fijn te bereiden voor de iets minder ervaren kok. De persoonlijke aflevering en extra aandacht zijn echt top. Zeker een aanrader!

M. Berg
5/5

Kwalitatief vlees en goede service

Zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het vlees als de service van het bedrijf. Snel en gemakkelijk contact, en het vlees smaakte heerlijk! Lekker mals vlees en heb er erg van genoten.

J. van Dijk

5/5

Super!

Super vlees, goede kwaliteit, heel erg mals en hele goede service. Echt een aanrader!

Anoniem

5/5

Goed vlees heeft gesmaakt

Heeft heerlijk gesmaakt. Als bbq liefhebber wordt ik hier blij van. Tot nu toe is het mij nooit tegen gevallen. Ik bestel hier graag en zal het zeker vaker doen!

Sven

5/5

Carpaccio was super

Carpaccio was super. Top kwaliteit voor een mooie prijs. Aanrader voor iedereen. Ook de saus is een topper. Niet denken, gewoon bestellen!

B. Sparnaaij

5/5