Ontvang 10% korting arrow_drop_up
Meteen naar de content

Vóór 09:30 besteld = dezelfde dag geleverd in NL*

Levering in NL tussen 17:30 en 22:30*

Gratis thuisbezorgd vanaf €100,-

  Disclaimer

  Disclaimer
  Op het gebruik van deze website www.excellentmeat.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.


  Gebruik van informatie
  Excellentmeat streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staat Excellentmeat niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

  Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Excellentmeat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Excellentmeat en de gebruiker van de website ontstaan.


  E-mail
  Excellentmeat garandeert niet dat e-mails die aan Excellentmeat worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Excellentmeat te corresponderen, accepteert u dit risico.


  Hyperlinks
  Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Excellentmeat heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Excellentmeat aanvaart dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.


  Intellectuele eigendomsrechten
  Alle publicaties en uitingen van Excellentmeat zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Excellentmeat daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

  Snelle levering

  Vóór 09:30 besteld vandaag
  vers en gekoeld geleverd*

  De hoogste kwaliteit

  Hoogwaardige kwaliteit,
  snel en vertrouwd

  Betaal geen verzendkosten

  Gratis verzending
  vanaf €100,-